Berlusconi a comparat un tablou cu Apollo din secolul al XIX-lea cu petrecerile de la vila sa

Embed:

Ce nu-l omoră îl întăreşte. Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, nu s-a abţinut de la glume nici chiar în ziua în care italienii au votat în cadrul unui referendum inclusiv pentru ridicarea imunităţii sale. La o întâlnire oficială cu omologul său israelian, Berlusconi a comparat un tablou din secolul al 19-lea cu petrecerile "bunga bunga" de la vila sa.

"Continuăm cu o informaţie culturală. Tabloul din spatele meu, semnat de Andrea Appiani, care îl reprezintă pe Apollo înconjurat de nouă muze, seamănă cu petrecerile "bunga bunga" de la vila mea", a spus Berlusconi.

Imediat după ce a făcut această declaraţie, şeful Executivului de la Roma a adăugat că autoironia este extrem de importantă. Silvio Berlusconi, în vârstă de 74 de ani, este inculpat în trei dosare, inclusiv pentru că ar fi plătit pentru serviciile sexuale ale unei minore, iar ulterior a profitat de funcţia sa pentru a ieşi din scandal. Ancheta arată că Berlusconi ar fi organizat la vila sa din oraşul Arcore, de lângă Milano, petreceri, cunoscute sub numele de "bunga bunga", la care ar fi participat zeci de fete îmbrăcate sumar.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu