Berlinul a devenit capitala filmului. 24 de pelicule luptă pentru trofeul "Ursul de aur"

Embed:

Berlinul a devenit capitala filmului. Acolo a început primul eveniment cinematografic al acestui an. 24 de pelicule luptă pentru a lua trofeul "Ursul de aur".

300.000 de oameni și-au luat deja bilete, pentru a viziona cele patru sute de filme care vor fi prezentate până în data de 18 februarie.

Cea de-a 67-a ediție a Festivalului Internațional de Film a început în forță, cu pelicula franceză "Django". Aceasta prezintă povestea de viață a celebrului chitarist de jaz Jean Reinhardt.

"Django" va concura cu alte 23 de filme. Jurații sunt cei care vor decide unde va pleca marele trofeu.

La festival participă și un film românesc. Este vorba de "Ana, mon amour", regizat de Călin Peter Netzer. El va fi difuzat începând cu data de 17 februarie. Pelicula prezintă o poveste de dragoste care se destramă sub presiunea celor din jur.

"De când ai cunoscut individa asta, nu mai ai nici mamă, nu mai ai nici tată. Te face cum vrea ea. Mi se pare important să înțelegeți ce anume v-a ținut lângă Ana. Ana, trezește-te! Ana, câte ai luat?"

Pelicula "Ana, mon amour" are șanse mari să iasă învingătoare. Călin Peter Netzer a adus "Ursul de aur" în România acum patru ani, cu filmul "Poziția copilului".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu