Bergman: Politicienii de la Chişinău s-au speriat după reţinerea Oksanei Ionova. Arestările vor continua

Embed:

Mulţi politicieni de la Chişinău şi Tiraspol, dar şi din Federaţia Rusă, s-au speriat după ce a fost arestat fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Băncii transnistrene, susţine Mihail Bergman, reprezentantul special al Transnistriei la Moscova. Bergman declară că arestările vor continua.

"După ce a fost reţinută Oksana Ionova, mulţi politicieni din Moldova, regiunea transnistreană, dar şi din Federaţia Rusă s-au speriat. Nu vreau să dau nume, pentru că ancheta este în desfăşurare. Doamna Ionova nu este prima. După ea vor urma şi alte arestări, pentru că prin intermediul Gazprombank au fost transferate şi spălate sume enorme de bani", a precizat reprezentantul special al Transnistriei la Moscova.

Referindu-se la autonomia regiunii transnistrene, Mihail Bergman a declarat că acest lucru nu mai este posibil. Singura soluţie este independenţa.

"Transnistria are nevoie de autonomie. Astăzi, acest lucru este însă imposibil. De ce? Pentru că a crescut o nouă generaţie, generaţie care a crescut în altă societate. De asta, trebuie să fie o republică separată, toate structurile guvernamentale trebuie să fie independente. O simplă autonomie, nu mai poate fi", a conchis acesta.

Mihail Bergman a fost numit reprezentant special al Tiraspolului în Federaţia Rusă săptămâna trecută.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu