Bentley vine la salonul auto de la Los Angeles cu un nou model exclusiv (FOTO)

Salonul Auto de la Los Angeles din acest an ne-a pregătit multe surprize excepţionale, însă până acum nu ştiam care producător va reuşi să ne uimească cu cel mai luxurios automobil. Astăzi Bentley ne anunţă că vrea să fie cel mai important printre producătorii premium şi luxury care vor vizita Los Angeles-ul şi ne prezintă mult-aşteptatul înlocuitor al cabrioletei Bentley Azure, scrie autostrada.md.

Bentley Grand Convertible concept6

Bentley Grand Convertible este numele conceptului care testează reacţia publicului larg la apariţia unei cabriolete exclusiviste, cu un preţ estimat la peste 300.000 de euro.

Precum ne arată şi aspectul general al automobilului, capitolul tehnic este preluat de la limuzina Mulsanne. Aici ne referim la platformă, V8-ul de 6.75 de litri cu 530 de cai putere şi alte elemente importante care se află la baza lui Mulsanne.

Bentley Grand Convertible concept2

Alături de culoarea albastră a caroseriei, asortată cu capota de culoare gri, reprezentanţii companiei Bentley se mândresc şi de faptul că acest cabriolet are cea mai mare suprafaţă acoperită cu lemn printre toate modelele Bentley.

Într-o anumită măsură, am putea numi acest automobil Bentley Mulsanne Convertible, precum Azure a fost la rândul său un Bentley Arnage Convertible, dar versiunea finală va primi un nume propriu şi va încerca să atragă de partea sa cumpărătorii care preferau până acum să-şi ia un Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe.

Bentley Grand Convertible concept4

Încă nu ştim data concretă a debutului versiunii de serie, însă putem fi siguri că anume automobilul pe care îl vedem în poze ne arată cum va fi designul viitorului cabriolet, iar şansele apariţiei acestui automobil în producţia de serie sunt mai mult decât mari deoarece există foarte mulţi clienţi pentru care un Bentley Continental GTC nu mai este suficient de exclusiv.

Bentley Grand Convertible concept3

Bentley Grand Convertible concept1

Bentley Grand Convertible concept5

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu