Bentley EXP 10 Speed 6 Concept – viziunea unui viitor model sportiv (FOTO)

Bentley EXP 10 Speed 6 este și marea surpriză a Salonului Auto de la Geneva din acest an, producătorul reușind să-și țină în taină conceptul până în ultimele clipe, scrie autostrada.md.

Reprezentanții companiei Bentley sunt foarte mândri de noua lor creație, spunând că conceptul surpriză arată o potenţială direcţie de viitor pentru marca din Crewe.

bentley_exp_10_concept_3

Altfel spus, în următorii ani clienții Bentley ar putea avea la dispoziție și un model sport veritabil, care nu doar ar rivaliza de la egal la egal cu supercarurile moderne, ci ar aduce aminte și de tradiţia britanicilor în sporturile cu motor, fiind totodată un vehicul de lux, tipic Bentley.

bentley_exp_10_concept_5

Performanțele tehnice ale conceptului nu au fost comunicate, un mare accent fiind pus pe aspectul automobilului. La exterior observăm linii fluente și musculoase, care fac conceptul să arate foarte expresiv.

Într-o anumită măsură, acest Bentley ne reamintește de modelul Continental, însă vedem aici și un design influențat ușor de studioul Zagato, cu forme rotunjite și cu elemente cu stil clasic.

Profilul aduce puțin a Aston Martin, ceea ce nu înseamnă neapărat ceva rău, iar posteriorul pare a fi unul inspirat de Dodge Viper, ceea ce de asemenea nu-l face pe concept mai puțin impresionant.

bentley_exp_10_concept

La interior observăm luxul specific vehiculelor Bentley, cu un instrumentar de bord digital, consola mediană realizată în stilul supercarului Porsche Carrera GT și un portbagaj foarte spațios, primit în urma dezicerii de la locurile spate formale.

bentley_exp_10_concept_4

Urmăriţi o galerie foto ÎN DETALII, accesând autostrada.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu