Bentley Continental Flying Spur acum şi mai exclusiv! GALERIE FOTO

Producătorii de automobile acordă o importanţă tot mai mare pieţei chineze, unde potenţialul de cumpărare al populaţiei creşte an după an. O dovadă este şi noua ediţie limitată Bentley Continental Flying Spur, produsă în exclusivitate pentru clienţii din China.

De ce anume Continental Flying Spur? Răspunsul este simplu! China este ţara unde Bentley vinde cel mai bine modelele sale cu patru uşi, clienţii de aici fiind cunoscuţi pentru pasiunea pe care o au pentru modelele cu ampatament generos.

Ediţia limitată, care va fi produsă în doar 10 exemplare, a fost elaborată de Bentley împreună cu producătorul britanic de mobilă exclusivistă Linley, a cărui specialişti au lucrat la interiorul modelului. 

În special, s-a pus accentul pe inserţiile din lemn de palisandru, un arbore exotic cu lemn de esenţă tare şi miros plăcut. În partea din spate a fost montat un frigider, dar şi un compartiment pentru trabucuri, în care este menţinută o temperatură constantă.

Din păcate, producătorul britanic nu a făcut public preţul ediţiei limitate Bentley Continental Flying Spur, însă acesta cu siguranţă sare de 250.000 de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu