BenQ a lansat un proiector care permite conversia imaginilor 2D în 3D

Compania taiwaneză BenQ a lansat pe piaţa din România un proiector care permite conversia în timp real a imaginilor 2D în imagini tridimensionale, scrie rtv.net.

Potrivit oficialilor BenQ, noul proiector se adresează celor care îşi doresc să reproducă acasă experienţa din sălile de cinema, dar au întâmpinat problema lipsei de conţinut. Datorită convertorului încorporat, BenQ W703D poate transforma orice conţinut 2D în imagini 3D, fie că este vorba de programe TV, filme sau transmisiuni ale evenimentelor sportive. Ochelarii 3D nu necesită un emitator suplimentar, ci se sincronizează direct cu imaginile proiectate.

Proiectorul are un contrast nativ de 10.000 :1 şi luminozitate de 2.200 ANSI lumeni, astfel încât poate proiecta imagini la o calitate bună şi în încăperi mai luminoase.

Din punctul de vedere al conectivităţii, BenQ W703D poate reda semnal transmis prin conectivitate HDMI, Direct TV 3D Box, PS3 sau 3D BlueRay. Proiectorul este compatibil HDTV 480i-1080p.

BenQ W703D proiectează imagini cu o diagonală de până la 7.6m,  fiind adecvat pentru audienţe de până la 10-20 persoane. De asemenea, proiectorul vine echipat şi cu un diifuzor încorporat de 10W. Durata de viaţă a lampii este de 6.000 de ore în modul eco, ceea ce înseamnă funcţionare intensă a proiectorului pe o perioadă de 5-6 ani, sau o utilizare în weekend de 9-10 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu