Beneficiile uleiul de măsline. Recomandări utile pentru sănătatea şi frumuseţea ta

Calităţile sale speciale recomandă uleiul de măsline să fie folosit fără rezerve în ritualul de îngrijire corporală şi de înfrumuseţare, scrie kfetele.ro.

Uleiul de măsline intră în firul de par, îl hrăneşte intens şi îl repara. După tratament părul rămâne mătăsos şi strălucitor. Aplicaţi pe par, masând uşor scalpul, o ceşcuţă de ulei de măsline uşor încălzit. Acoperiţi cu o cască de dus şi un prosop. După 30 de minute spălaţi părul, că de obicei cu şampon. Repetaţi odată pe săptămâna

Tenul deshidratat, cu zone care se descumeaza beneficiază din plin de calităţile uleiului de măsline. Se aplică pe tenul demachiat. Este un remediu foarte bun şi pentru pielea matură pe care o hidratează intens, o face mai elastică şi o menţine tânăra, anihilând ridurile.

Mâinile aspre pot fi îngrijite cu o masca naturală din ingrediente naturale. Se omogenizează un gălbenuş de ou cu o lingură de ulei de măsline şi o linguriţă suc de lămâie. Se aplică pe mâini şi apoi, după 15 minute se îndepărtează cu apă călduţă. Şi unghiile se vor reface şi îşi vor recăpăta strălucirea dacă le ţineţi câteva minute într-un bol cu ulei călduţ. Repetaţi tratamentul de două ori pe săptămâna.

Antioxidanţii continuti în uleiul de măsline şi vitamina E acţionează şi în cazul călcâielor crăpate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu