Beneficiarii programului Prima Casă, Familia Dulgher a primit daruri din partea Fundaţiei Edelweiss

Embed:

Familia Dulgher, care și-a cumpărat apartament prin programul guvernamental "Prima Casă", se va muta până la Paște. Soţii au luat această decizie după ce Fundaţia "Edelweiss" le-a trecut prima pragul şi, bineînţeles, nu cu mâna goală.

Ei au primit un voucher în valoare de 40 de mii de lei, dar și mai multe electrocasnice pentru bucătărie. Ion şi Claudia sunt fericiţi că se vor muta mai repede decât îşi planificau. Din banii primiți, ei vor cumpăra mobilier. Primii beneficiari ai programului spun că-i vor aduna în noul apartament pe toţi cei dragi chiar de Paşte.

"Vreau să mulțumesc și eu Fundației Edelweiss lui Vlad Plahotniuc și întregii sale echipe pentru această surpriză minunată, pentru aceste cadouri care, cu siguranță, ne vor fi de folos", a spus Claudia Dulgher, beneficiară. 

"În primul rând, vreau să mulțumesc Guvernului Filip pentru proiectul Prima Casa. Ne-a daruit o sansa unei familii tinere. Primul suport a fost prima casă, acesta este ala doilea suport pentru ceea ce va multumim foaarte mult", a menţionat Ion Dulgher, beneficiar.

Ion și Claudia știu exact cum vor să-şi amenajeze casa. Reprezentanții Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss spun că sunt alături de tinerele familii care vor să-și construiască viitorul acasă.

"Suntem bucuroși că în această zi din săptămâna mare să fim alături de o familie frumoasă care și-a îndeplinit visul de a avea propriul cămin. Ei sunt niște tineri frumoși și curajoși care au crezut în visul lor și au crezut în faptul că își pot construi un viitor frumos aici, acasă", a declarat Lidia Cucoş, director executiv al Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

Prin intermediul programului "Prima Casă", familia Dulgher și-au cumpărat un apartament cu două camere în sectorul Ciocana, în sumă de 30 de mii de euro.

Pe aceeaşi temă