Bebelușul de șase luni al unei familii din Chişinău a murit într-un hotel din Iaşi

Embed:

Tragedie fără margini într-o familie din ţara noastră. Un bebeluş de numai şase luni a fost găsit mort după ce mama micuţului l-ar fi sufocat din greşeală. Nenorocirea s-a produs, în această dimineaţă, într-un hotel de lux din Iaşi, unde copilul se afla împreună cu părinţii săi.

Presa din România mai scrie că mama micuţului, o femeie în vârstă de 35 de ani, și-ar fi sufocat copilul, din greșeală, în timp ce dormeau.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Beatrice Geanina Romanescu, ne-a confirmat că a avut loc asemenea caz, însă a refuzat să ne spună dacă familia este originară din Republica Moldova.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constat că cele sesizate se confirmă întrucât echipajul medical de intervenţie a declarat decesul. În cazul dat a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor decesului", a declarat Beatrice Geanina Romanescu.

 

loading...

Lasă un comentariu