Bebelușii şi mămicile de la maternitatea din Edineţ au primit daruri din partea Edelweiss

Embed:

Bebelușii de la maternitatea din Edineţ şi mămicile lor au avut parte de o surpriză. Ei au primit daruri din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, în cadrul campaniei "O nouă viaţă".

Cristina Sugac a născut ieri un băieţel. Astăzi, femeia a fost vizitată de soţul ei. Emoţionat, bărbatul i-a adus în dar un buchet de flori. Iar Fundația Edelweiss i-a surprins cu un set de produse pentru îngrijirea micuţului.

"Chiar din primele zile, este totul necesar. Preţurile acum sunt foarte bune şi muşcă, aşa că o să prindă bine", a declarat mama Cristina Sugac.

Darurile sunt foarte aşteptate de mame, spun medicii şi consilierii locali.

"Spitalul nostru a oferit sute de cutii utile pentru mămici. Toate mamele cunosc deja despre acest proiect şi doresc să vină la noi la spital. Ele aşteaptă cadouri", a declarat asistenta medicală, Margareta Gonciar.

"Fundaţia Edelweiss are o reputaţie foarte bună la noi. Mai demult au instalat şi un teren de joacă, iar copiii sunt recunoscători. Cred că este un exemplu bun pentru ceilalţi", a declarat consilier local din Edineţ, Igor Nepeivoda.

În Edineţ, campania "O nouă viaţă" a început în luna aprilie. De atunci, peste 600 de mame au primit cadouri.

"Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss este mereu alături de oameni prin proiectele de suflet pe care le desfăşoară. Ne bucurăm că putem fi alături de familii în aşa momente importante din viaţa lor", a declarat managerul de proiect, Dorina Postu.

De când a început proiectul, fundaţia Edelweiss a distribuit peste 10.000 de cutii în toată ţara.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu