Beat şi fără permis de conducere. Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut de INP pe străzile Capitalei

Embed:

Un tânăr de 22 de ani a fost prins beat la volan. Etilotestul a arătat că şoferul avea o concentrație de alcool de trei ori mai mare decât limita admisă. Mai mult, inspectorii de patrulare au stabilit că bărbatul nu avea nici permis de conducere.

Incidentul s-a produs noaptea trecută în centrul Capitalei.

Conducătorul auto, originar din satul Chirianca, raionul Strășeni, le-a dat de bănuit polițiștilor, după ce au fost observat că circula cu viteză excesivă pe contrasens, pe strada Vasile Alecsandri.

"L-am ajuns la intersecția străzilor Alexandru cel Bun cu Mihai Eminescu. La verificare conducătorul auto a comunicat că nu are deloc permis de conducere și am simțit miros puternic de alcool", a declarat inspectorul de patrulare, Vitalie Guzun. 

Tânărul le-a declarat poliţiştilor că a împrumutat mașina de la soția unui prieten pentru a veni în Chișinău să-și vadă iubita. Bărbatul a recunoscut că a consumat alcool înainte de a urca la volan.

Tânărul riscă dosar penal pentru că a urcat beat la volan, dar și fiindcă a condus automobilul fără a deţine permis de conducere.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu