Beat şi fără permis de conducere. Un băiat de 18 ani a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului (VIDEO)

S-a urcat beat la volanul unui autoturism deşi nu avea permis de conducere. Ca rezultat, tânărul, în vârstă de 18 ani, ar fi pierdut controlul asupra volanului şi a derapat într-un şanţ de pe marginea carosabilului.

Impactul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 05:00, în satul Gordineşti din raionul Rezina. Se putea ajunge la o tragedie, însă, din fericire, conducătorul auto împreună cu ceilalţi trei pasageri ce se aflau în automobil au scăpat cu viaţă, alegându-se cu diverse traumatisme, starea lor fiind stabilă.

Imediat, la locul accidentului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie pentru a cerceta cazul. La scurt timp, a ajuns şi o ambulanţă. Totodată, şoferul a fost testat cu ajutorul aparatului Drager care a arătat un rezultat de 0,32 de promile de alcool pur în aerul expirat. Ulterior, toţi au fost transportaţi la spitalul raional pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Toţi cei implicaţi în accident sunt domiciliaţi în localitatea Gordineşti şi au vârstele cuprinse între 17 şi, respectiv, 18 ani.

Pe cazul dat forţele de ordine au pornit o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte ale producerii incidentului. În urma celor întâmplate, şoferul s-ar putea alege cu dosar penal pentru conducerea autovehiculului în stare de ebrietate şi fără permis de conducere, scrie canal3.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu