Beat criţă la volan: Un şofer din Capitală a luat peste capotă un pieton, cu o mașină furată (VIDEO)

Beat criţă la volan, un şofer din Capitală a luat peste capotă un pieton, după care s-a tamponat violent într-un automobil.

Vorbim despre mecanicul unui atelier auto situat în sectorul Râşcani. Aseară, bărbatul a urcat la volanul unui BMW, ce se afla în reparaţie la Centrul de Service Auto, unde era angajat. Fiind sub influenţa alcoolului, individul a vrut să facă un raliu pe străzile din oraş.

Deplasându-se haotic, la un moment dat, acesta a lovit o domnişoară chiar pe trecerea de pietoni. Fără să-i acorde ajutor, tipul şi-a continuat drumul. Cursa, însă, a luat sfârşit la câţiva metri distanţă. La sensul giratoriu de pe strada Alecu Russo, şoferul nu a acordat prioritate unui autovehicul ce se deplasa regulamentar. În rezultat, maşinile au intrat în coliziune.

Primii care au ajuns la faţa locului au fost carabinierii, care, ulterior, au solicitat intervenţia Serviciului Accidente Rutiere pentru a cerceta cazul.

Fiind în stare vizibilă de ebrietate, bărbatul a fost supus testului Drager, care a arătat că avea o concentraţie de 0.94 de promile de alcool pur în aerul expirat.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, femeia lovită pe zebră a scăpat nevătămată.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiat un proces penal. Şoferul buclucaş, în vârstă de 43 de ani, urmează a fi tras la răspundere, pentru că a condus un mijloc de transport în stare de ebrietate, dar şi pentru că a părăsit locul accidentului.

Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu