BCR Chişinău a fost în rol de Moş Crăciun pentru 20 de copii de la Grădiniţa „Fluturaş” din Nemţeni

Banca Comercială Română a fost în rol de Moş Crăciun pentru micuţii din clasa 0 de la Grădiniţa „Fluturaş” din satul Nemţeni, raionul Hânceşti.

Pentru cei 20 de copii, Moş Crăciun a venit mai devreme şi a fost adus de echipa BCR Chişinău. Micuţii l-au primit pe Moşul după cum e obiceiul - cu poezii, colinde şi urături. La rândul său, acesta le-a oferit dulciuri, pentru a simţi gustul sărbătorilor de iarnă.

„Copiii de la grădiniţa din Nemţeni ne-au făcut o mare surpriză, întâmpinându-ne cu poezii şi colinde. Prin urmare, surprizele şi darurile de Crăciun au fost reciproce. Vom continua să investim în educaţia lor şi în anul 2011, fiind ferm convinşi că anume investiţiile făcute în educaţie reprezintă cheia unui viitor mai prosper în R. Moldova”, a declarat Sorin Andrei, preşedintele executiv al BCR Chişinău S.A.

În luna septembrie a acestui an, 20 de copii din grupa pregătitoare de la Grădiniţa „Fluturaş” din satul Nemţeni au fost luaţi sub tutela BCR Chişinău, fiind astfel formată grupa BCR. Iniţial, BCR Chişinău a oferit acestor copii rechizite şcolare. Ulterior, gimnaziului din Nemţeni a primit de la bancă mai multe articole de mobilier, printre care mese, scaune şi dulapuri, în valoare de peste 18 mii de lei.

Suportul acordat de către BCR Chişinău gimnaziului din Nemţeni se înscrie în campania internă ,,BCR - partener al comunităţii”, lansată în iulie 2010, pentru a oferi ajutor oamenilor afectaţi de inundaţiile din vara anului curent. P.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu