BBC Radio 2 nu va mai difuza melodiile lui Michael Jackson. Decizia, o consecinţă a noului val de acuzații de abuzuri asupra copiilor

Melodiile lui Michael Jackson au fost eliminate din playlist-urile postului BBC Radio 2.

Decizia a fost luată în contextul în care Channel 4 va difuza „Leaving Neverland”, un documentar despre copiii pe care i-ar fi abuzat Regele muzicii pop.

Sunday Times scrie că, în cadrul documentarului, James Safechuck (40 de ani) și Wade Robson (36 de ani) susțin că au fost agresați sexual și violați de Michael Jackson, pe când erau copii. Robson a mărturisit într-un interviu acordat săptămana trecută postului BBC că a fost abuzat pe când avea șapte ani la ferma Neverland a artistului american.

"M-a abuzat de fiecare dată când rămâneam peste noapte la el (la Michael Jackson, n.red). Mă mângâia și mă atingea pe tot corpul și pe penis”, a spus Robson, conform Daily Mail.

Atât Robson, cât și Safechuck au depus mărturie în favoarea lui Michael Jackson, înainte de moartea acestuia, declarând în instanță că nu au fost abuzați de celebrul artist. Unii dintre fani au precizat că aceasta este o dovadă care atestă  că Jackson este nevinovat. Săptămâna trecută, conducerea BBC a anunțat că a aprobat un reportaj pentru BBC 2 despre cele mai recente dezvăluiri, intitulat „Michael Jackson: Mărirea și decăderea (Michael Jackson: The Rise and Fall)”.

De asemenea, BBC Radio 2 nu a mai difuzat niciun cântec de-ale lui Michael Jackson de sâmbata trecută. Ultima melodie a Regelui muzicii pop care s-a auzit pe acest post radio a fost hitul „Rock with you”.

În 2015, fostul cântăreț pop Gary Glitter a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru că a întreținut relații sexuale cu un fan de 12 ani și a încercat să violeze un minor de opt ani.

În consecință, melodiile artistului nu s-au mai auzit la radio ca urmare a dezvăluirilor. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu