Bayern Munchen a câştigat, anul acesta, cinci trofee şi a încasat 125 milioane de euro

Embed:

Bayern Munchen a înregistrat un profit enorm în 2013! Campioana Germaniei a încasat în acest nu mai puţin de 125 milioane după ce a câştigat cinci trofee. Cei mai mulţi bani Bayern i-a primit după ce a câştigat Liga Campionilor.

După ce a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor, Bayern Munchen a primit 3,6 milioane de euro. Tot în 2013, clubul german a încasat 55 milioane de euro pentru că au câştigat Liga Campionilor, iar încă 28,7 milioane pentru victoriile obţinute în această competiţie şi pentru evoluţia senzaţională în play-off-ul celei mai tari competiţii intercluburi din Europa.

Bayern a devenit în acest an şi Campioana Germaniei, fapt care i-a adus în conturi încă 26 de milioane de euro, iar încă 6,7 milioane bavarezii le-au câştigat după ce au cucerit şi Cupa Germaniei. Echipa lui Guardiola a mai primit încă trei milioane de euro pentru câştigarea Supercupei Europei. În total, Bayern are un profit de 125 de milioane în acest an, în care a câştigat cinci trofee.

În acest sezon, Bayern este lider în Bundesliga, având cu 7 puncte mai multe faţă de a doua clasată, Bayer Leverkusen. Totodată, formaţia din Munchen este calificată în sferturile Cupei Germaniei şi în optimile Ligii Campionilor, acolo unde va juca împotriva grupării londoneze, Arsenal.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu