Bayer Leverkusen a pierdut partida de pe teren propriu cu FC Koln, scor 1-4

Embed:

Surpriză mare în Campionatul Germaniei! Vicecampioana, Bayer Leverkusen a pierdut surpinzător partida de pe teren propriu cu Koln, scor 1-4 în cadrul etapei a şasea. Într-un alt meci Hamburg a pierdut în faţa formaţiei Borussia Monchengladbach, scor 0-1 şi a fost coborât pe ultimul loc în clasament.

Oaspeţii au deschis scorul pe finalul prime reprize prin Milivoje Novakovic, iar imediat după începutul reprizei secunde Lukas Podolski a înscris pentru 2-0, după o pasă primită de la acelaşi Novakovic. Tot internaţionalul sloven a fost cel care a dat pasa decisivă şi pentru golul trei al oapseţilor marcat de Lukas Podolski.

Gazdele au redus din diferenţă prin Simon Rolfes, iar în ultimul minut de joc, Mate Jajalo a stabilit scorul final, marcând din pasa eroului partidei Milivoje Novakovic.

Într-un alt meci Hamburg a pierdut în faţa propriilor suporteri cu Borussia Monchengladbach, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Igor de Camargo în minutul 66. După această înfrângere Hamburg a coborât pe ultima poziţie în clasament.

Şi Werder Bremen s-a împiedicat în această etapă. "Muzicanţii" au obţinut doar o remiză în deplasare cu Nurenberg, scor 1-1. Chiar dacă au rămas cu un jucător mai puţin, după eliminarea portarului, Tim Wiese, Werder a deschis scorul în minutul 25 prin Mehmet Ekici. Gazdele au egalat în repriza secundă prin Philipp Wollscheid.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu