Bayer - Stuttgart, scor 4:2. Borussia M - Schalke, scor 2:1

Embed:

Bayer Leverkusen şi Borussia Monchengladbach au obţinut victorii în ultimele două meciuri ale etapei cu numărul 23 din campionatul Germaniei.

Bayer Leverkusen a învins Stuttgart cu scorul de 4-2. Primul gol al partidei a venit în minutul şapte, când atacantul din Leverkusen, Stefan Kiessling, a marcat pentru Bayer. Oaspeţii şi-au revenit repede după golul primit şi în minutul 16, au egalat prin austriacul Martin Harnik.

"Farmaciştii" au accelerat ritmul de joc şi spre sfârşitul primei reprize au marcat golul doi, prin fundaşul Gonzalo Castro. A doua repriză oaspeţii au început-o în forţă şi în minutul 52, Zdravko Kuzmanovic a prins un şut din afara careului şi a egalat. Gazdele au atacat în valuri şi în cele din urmă au înscris, mai întâi Reinartz a marcat pentru 3-2, iar în ultimul minut, Kiessling şi-a trecut în cont dubla.

În ultimul meci al etapei, Borussia Monchengladbach, echipă din coada clasamentului, a învins Schalke-04, scor 2-1. Echipa din Monchengladbach a revenit după ce a fost condusă din minutul 2, golul fiind marcat de Peer Kluge. Golurile Borussiei au fost marcate de către Reus, în minutul 12 şi Idrissou, la mijlocul primei reprize.

loading...

Lasă un comentariu