Bătută şi violată la 82 de ani. I s-a întâmplat unei femei din raionul Glodeni

Embed:

O femeie de 82 de ani a fost snopită în bătaie în propria casă. Tragedia s-a produs în satul Cobani, raionul Glodeni.

Femeia a fost internată la spital în stare gravă. Potrivit rudelor, bătrâna locuieşte singură de mai mulţi ani. Femeia a fost găsită a doua zi după incident de una dintre fiicele sale. Bătrâna a povestit că a fost bătută şi violată.

Contactat de Publika TV, şeful Inspectoratului de Poliţie din Glodeni, Oleg Buzdugan, a declarat că aceasta a fost bătută, dar nu şi violată. Buzdugan a mai menţionat că a fost reţinut un suspect de 26 de ani, originar din aceeaşi localitate. Tânărul este cercetat în stare de libertate.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă ani grei de puşcărie.

Publika.md precizează că în ultimii ani, mai multe femei în etate au ajuns victime ale atacatorilor.

La începutul lunii decembrie, un locuitor al capitalei a fost condamnat la 12 ani de detenție pentru că şi-a violat soacra bolnavă. Procurorii au stabilit că, în august 2013, bărbatul a revenit acasă în stare de ebrietate și a violat femeia, în vârstă de 66 de ani, care era paralizată. 

La sfârșitul lunii octombrie, doi bărbaţi au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare după ce, în noiembrie 2007, au pătruns în locuinţa unei femei de 80 de ani, din Ceadîr–Lunga, pe care au violat-o şi i-au furat bunuri estimate la peste 4 500 de lei

În vara anului trecut, un tânăr din Drochia a fost trimis pentru șapte ani după gratii, pentru că în ianuarie 2013 a violat o bătrână din Bălți și i-a luat 150 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu