Bătută şi umilită pentru că a refuzat să-i DISTREZE prietenii. Frica şi disperarea se simte din imagini (VIDEO)

Embed:
Asma Aziz, o femeie în vârstă de 22 de ani, din Pakistan, a fost bătută și umilită recent de bărbatul său, Mian Faisal, și de prietenii acestuia. Bărbatul i-a cerut să le danseze, dar femeia a refuzat. A fost momentul în care s-a decis să-i ofere „o lecție”, scrie libertatea.ro.

Mian Faisal și prietenii lui i-au rupt hainele, au dezbrăcat-o, au bătut-o cu o țeavă și au tuns-o „zero”. Părul l-au pus pe foc.  Asma Aziz, mamă a trei copii dintr-o căsnicie anterioară, a simțit prima oară forța pumnului noului bărbat la șase luni după nuntă. De atunci, bătăile au fost regulate. A doua zi după ultima bătaie „condimentată” și cu o porție de umilință oferită de Mian Faisal și de prietenii lui, Asma a fugit de acasă.

S-a dus direct la sediul poliției din Lahore, Pakistan, pentru a reclama abuzul.

Oamenii legii n-au băgat-o în seamă, cerându-i mită pentru a ancheta cazul! Femeia nu fugise însă decât cu hainele de pe ea. Polițiștii i-au cerut mită! I s-a refuzat și un control medical, din același motiv, nu avea bani să dea mită! În acel moment, femeia a decis să-și spună povestea lumii întregi. Iar filmulețul postat de ea pe rețelele sociale s-a viralizat rapid.

Asma Aziz a postat un film în care apare ea, cheală, cu vânătăi pe față, povestind calvarul pe care l-a îndurat. Ea a cerut ajutor de la lume, fiindcă părinții ei sunt morți și n-avea unde să se ducă. 

După ce filmul a făcut înconjurul internetului, soțul violent a fost arestat. Dar și unul dintre prietenii lui care au participat la eveniment. 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu