BĂTUT CRUNT la locul de muncă. Ce a păţit angajatul unei benzinării (VIDEO)

Atac în grup la o staţie PECO din capitală. Un angajat a fost bătut crunt de doi tineri. Incidentul a avut loc acum câteva zile, în jurul orei 4:00. Potrivit oamenilor legii, indivizii au venit cu o canistră după motorină.

Indivizii şi-ar fi ieșit din pepeni în momentul în care bărbatul a refuzat să le ofere cantitatea solicitată de combustibil, şi au tăbărât peste bărbat, scrie canal3.md.

Momentul atacului a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere. În imagini se vede cum tinerii se năpustesc asupra victimei și îl lovesc cu mâinile și picioarele. Deși în imagini apar doar doi dintre bănuiţi, anchetatorii spun că în mașina parcată la câțiva pași de stația de alimentare se mai afla un complice.

Victima a depus o plângere, însă deocamdată nu a fost pornită nicio cauză penală. 

Deocamdată, nu s-a stabilit până acum nici dacă atacatorii au apucat să obţină motorina după care au venit. Acum urmează să se stabilească dacă nu cumva bănuiţii au furat şi bani din casa benzinăriei. Anchetatorii afirmă că doar după ce vor găsi răspuns la aceste întrebări vor putea spune în baza cărui articol din Codul Penal se încadrează acţiunile indivizilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu