"Bătrânul politician care pierde firul şi Igariok". REPLICA lui Streleţ pentru Voronin şi Dodon

Embed:

"Vladimir Voronin este un bătrân politician care uneori mai pierde firul gândurilor, iar "Igoriok" are elemente de bravadă bădărănească". Este părerea prim-ministrului Valeriu Streleţ, expusă astăzi în cadrul unui briefing de presă, ca replică la declaraţiile făcute de liderul PCRM şi preşedintele PSRM.

MOȚIUNE de cenzură împotriva Guvernului Streleț. Avertismentul lui Dodon

Vladimir Voronin vorbește despre frauda secolului și posibila demisie a Guvernului Streleț

"Am ascultat declaraţiile lui Dodon şi Voronin şi înţeleg că scopul lor este să creeze o atmosferă de haos, prin aceste acţiuni de denigrare a imaginii Guvernului. Scopul lor este deturnarea Republicii Moldova de la vectorul de integrare europeană", a menţionat Streleţ.

Totodată, premierul a menţionat că: "Declaraţiile de astăzi nu sunt decât declaraţiile unui bătrân politician care uneori mai pierde firul gândurilor şi nu sunt doar nişte elemente de bravadă bădărănească aşa cum i s-au scris instrucţiunile pe care le practică Dodon".

Valeriu Streleţ a subliniat că îl va da în judecată pe deputatul PSRM, Igor Dodon, pentru calomnie şi defăimare publică.

"Igoriok va fi acţionat în instanţă, în cel mai apropiat timp. S-a deprins, ca sponsorii din spate, care îi sugerează şi îi dau instrucţii că anume prin bădărănism, prin injurii, prin insultă câştigi cumva simpatia publicului din Moldova, o să-i demonstrez că asta costă. Şi costă anumite penalităţi", a declarat Valeriu Streleţ.

"Nu îmi este frică de intimidări, şantaj şi ameninţări. Compania pe care am fondat-o mai bine de 15 ani în urmă, activează, a activat şi va activa perfect legal. Această companie nu are coparticipări în capitalul social sau în acţionariatul oricăror altor companii. Toate veniturile şi interesele le-am declarat în strictă conformitate cu legea. Nu am absolut nimic de ascuns spre deosebire de tovarăşul Bidon, care are, din câte cunoaştem, apărut ca din senin şi un palat somptuos, şi se mai spune prin târg că este şi proprietar al mai multor imobile şi altor afaceri pe care nu le-a declarat spre deosebire de mine", a adăugat prim-ministrul Valeriu Streleţ.

PUBLIKA.MD aminteşte că Igor Dodon a anunţat că deputaţii PSRM vor depune, în această săptămână, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Streleţ. Iar potrivit liderului PCRM, comuniștii vor susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Streleț, pentru că țara are nevoie de un executiv tehnocrat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu