BATMAN a fost oprit de poliție pe șosea. Ce s-a întâmplat imediat dupa asta (VIDEO)

Embed:

Imagini surprinzătoare postate pe o rețea de socializare. Batman, da Batman a fost oprit în plin trafic de poliția din Ontario, Canada. Motivul este de-a dreptul incredibil. Poliția l-a oprit pe acesta pentru a face poze cu el. 

Cu toate că nu era personajul din basme, acesta era deghizat precum Batman, într-o mantie neagră şi avea şi corniţe, iar mai mult de atât renumitul personaj a coborât dintr-un bolid luxos. 

Bat-man este un personaj ficțional, un super-erou creat de către artistul plastic Bob Kane și scenaristul de benzi desenate, Bill Finger. Personajul a debutat în Detective Comics (mai 1939) și de atunci a apărut mai ales în publicații deținute de DC comics. Inițial i se spunea "Bat-Man", mulți numindu-l și în prezent "The Batman", mai fiind cunoscut ca și "Cruciatul cu mantie", "Cavalerul negru" și "Cel mai bun detectiv al lumii", printre alte titluri.

În versiunea originală a poveștii și majoritatea celor repovestite, identitatea secretă a lui Batman este Bruce Wayne, un milionar în USD (mai târziu miliardar), afemeiat, american ndustrialist și filantrop. Fiind martor la uciderea părinților săi atunci când era copil, el jură că se va răzbuna pe răufăcători, un jurământ solemn care este egalat numai de măreția idealului său de justiție.

Wayne se antrenează atât fizic cât și psihic, realizându-și un costum care are ca temă liliacul, el dorind să fie considerat drept un simbol al dreptății. Batman este legiuitorul orașului american ficțional, Gotham. 

Spre deosebire de alți supereroi, el nu posedă nici o putere fantastică; își folosește numai intelectul, abilitățile de detectiv, știința și tehnologia, averea, puterea fizică, abilitățile în artele marțiale, voința de fier, frica și intimidarea în continua sa luptă cu lumea răului.

Fiind un simbol al culturii populare americane, Batman a fost inclus în interiorul mai multor varietăți de media, de la radio la televiziune și filme, el apărând în toată lumea și ca bunuri de cumpărat cum ar fi  figurinele de acţiune şi jocurile video. Personajul i-a intrigat de asemenea pe psihiatrii, mulți încercând să înțeleagă mentalitatea personajului și adevărata sa identitate în contextul social. În mai 2011, Batman a fost plasat pe locul al doilea în Topul 100 IGN al eroilor de benzi desenate din toate timpurile, după Superman. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu