"Bătălia Portarilor" va fi asistată de cel mai renumit portar din România

Embed:

Cel mai renumit portar din România, Helmuth Duckadam va veni în Moldova! Fostul goalkeeper al Stelei care a câştigat Liga Campionilor în 1986 va fi oaspete de onoare la o nouă ediţie a "Bătăliei Portarilor". Singura competiţie din ţară destinată exclusiv portarilor se va organiza pentru a patra oară şi va avea loc în premieră pe terenul mare al stadionului Zimbru.

Organizatorii "Bătăliei Portarilor" au anunţat prezenţa lui Helmuth Duckadam şi la ediţia de anul trecut, lucru care nu a mai avut loc. Acum însă, vizita "eroului de la Sevilla" în calitate de oaspete de onoare a fost confirmată.

"Helmuth Duckadam vine sigur. I-am rezervat biletele la avion. Aşa că prezenţa lui va avea loc sută la sută", este ferm convins fondatorul şi organizatorul competiţiei, Adrian Bogdan. 

Competiţia din acest an va avea şi un număr record de participanţi, iar printre ei se va regăsi şi câştigătorul primelor două ediţii, cel mai titrat portar al competiţiei, Nicolae Calancea.

"Până acum au confirmat prezenţa 76 de portari. Chiar şi Nicolae Calancea va venit de la Ceahlăul Piatra Neamţ. Vor mai fi portari de la Zimbru şi de la majoritatea echipelor din Divizia Naţională", mai spune organizatorilor "Bătăliei Portarilor", Adrian Bogdan. 

Cea de-a patra ediţie a Bătăliei Portarilor va avea loc pe 1 iunie, de la ora 12:00, şi va fi prima care se va desfăşura pe stadionul Zimbru. Ediţiile anterioare s-au organizat pe terenul Clubului Sportiv Buiucani. Intrarea la eveniment va fi gratuită. 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu