BĂTĂLIA MOLDOVENILOR ÎN CUŞCĂ. Andrei Barbăroşă şi Valeriu Mircea vor lupta în cadrul Galei Eagles-11

Se anunţă o luptă ca în povești pentru centura de campion în categoria de greutate de până la 66 de kilograme la turneul de arte marțiale mixte ”Eagles Fighting Championship - 11”.

Luptătorii moldoveni Andrei Barbăroşă şi Valeriu Mircea se vor înfrunta în cuşcă pentru multrâvnitul titlu la turneul de la Chişinău. Ambii sportivi sunt convinși că vor obţine o victorie zdrobitoare.

" Eu sunt mai bun. O să vă demonstrez asta. Răspund pentru cuvintele mele. Barbăroşă, să ştii că te mănânc!" , a declarat Valeriu Mircea, luptător MMA.

"" E o luptă obişnuită şi un adversar obişnuit. Nu cred, ci ştiu că voi finisa lupta repede", a spus Andrei Barbăroşă, luptător MMA.

" Este o intrigă interesantă între doi luptători valoroşi. " " Ambii s-au duelat şi în alte proiecte internaţionale mari şi acum se vor duela pentru centura de campion", a menționat Dorin Damir, preşedinte Fighting & Entertainment Association. 

Andrei Barbăroşă, în vârstă de 29 de ani, a obţinut 6 victorii şi a suferit tot atâtea înfrângeri în cariera de profesionist în artele marțiale mixte. Valeriu Mircea e cu 4 ani mai tânăr. El a câştigat 21 de încleștări în cușcă, a pierdut 5 şi a încheiat una la egalitate.

Gala ”Eagles Fighting Championship - 11” este programată pentru 16 februarie și se va desfășura la Sala Polivalentă din Capitală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu