Bătaie pe noul Ford GT. Câte comenzi s-au înregistrat în prima lună

Ford va produce 500 de exemplare ale noului Ford GT în primii doi ani, însă comenzile venite în prima lună de la deschiderea listelor depășesc 6500. Asta înseamnă că 6000 de doritori vor rămâne pe dinafară, scrie automarket.ro.

Nu a trecut decât o lună de la anunțul conform căruia Ford a dat drumul la comenzi pentru noul GT, noua generație a sportivei apărute de nicăieri în luna ianuarie a anului trecut. De fapt, comenzi e mult spus, pentru că Ford a dat de fapt startul unei campanii de selecție a doritorilor: marca americană va produce doar 500 exemplare în primii doi ani, iar comenzile ferme adunate de Ford în ultima lună au depășit 6500.

Conform declarațiilor oficiale ale reprezentanților Ford, cele exact 6506 comenzi venite pe site-ul oficial special construit pentru lansarea lui Ford GTsunt însoțite de dovezi video ale apartenenței potențialilor clienți la un grup restrâns de fani hardcore Ford care merită să intre pe lista scurtă. Ford susține că între clipuri s-au strecurat clienți care și-au dovedit iubirea necondiționată pentru marcă mergând cu mașinile lor sportive pe circuit, realizând tururi video ale propriilor colecții de modele Ford sau chiar oferind detalii ale vieții personale și prezentări ale copiilor cărora le place să circule ca pasageri în Ford-ul familiei. 

Pe lângă cei peste 6500 de clienți care au depus comenzi ferme, alți 10.800 de doritori s-au arătat interesați de mașină, iar 200.000 și-au configurat Ford GT-ul visurilor lor pe site-ul dedicat. 

Cei de la Ford vor selecta 500 de fericiți clienți care vor intra în posesia producției GT pe primii doi ani, aceștia urmând să primească înștiințări oficiale în următoarele 90 de zile. Pasul următor va fi configurarea și personalizarea mașinii care are montat central un motor V6 EcoBoost de 3.5 litri și peste 600 de cai putere, urmând ca plata celor 450.000 de euro de pe eticheta oficială a modelului Ford să fie realizată ulterior.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu