BĂTAIE la meciul dintre Chicago - Carolina. Un jucător l-a împins pe adversarul său în zidul de protecţie

Embed:

Bătăile sunt la ordinea zilei aproape în fiecare etapă a Ligii Nord-Americane de hochei. Nici în ultima rundă nu au putut fi evitaţi pumnii. La meciul dintre Chicago şi Carolina, un jucător l-a împins cu putere pe adversarul său în zidul de protecţie, iar totul a degenerat într-o bătaie generală.

O altă alteracţie a avut loc în timpul partidei dintre Dallas Stars şi Columbus Blue Jackets. Jamie Benn şi Josh Anderson au lăsat mănuşile, iar meciul a fost întrerupt pentru ca cei doi hocheişti să-şi descarce nervii.

Pe lângă confruntările ca în ringul de box pe gheaţă au fost şi alte momente spectaculoase. Portarii şi-au demonstrat măiestria în unele partide.

Pekka Rinne de la Nashville Predators, a avut un reflex de pe altă planetă în meciul cu Anaheim. El şi-a salvat echipa de la un gol ca şi făcut cu o paradă rar-întâlnită în hochei.

Un alt golkeper, Anton Hudobin, de la Dallas Stars ar putea lejer să se reprofileze în fotbal. El a s-a dat în spectacol şi a reuşit o paradă uimitoare cu piciorul.

Totuşi, portarul nu şi-a putut salva echipa de la înfrângere. Dallas Stars a fost învinsă de Columbus Blue Jackets, scor 1-2.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu