Bătaie la meci amical! Un fotbalist va fi operat după ce jucătorii de la Veris şi Milsami au făcut schimb de pumni

Embed:

De la meci amical - direct la spital! Doi fotbalişti s-au ales cu comoţie cerebrală în urma unei bătăi generale care a avut loc în amicalul de sâmbătă dintre Veris şi Milsami. Este vorba despre fostul jucător al naţionalei, Nicolae Josan şi Eugen Slivca, care urmează să fie operat.

Spre finalul meciului amical dintre Milsami şi Veris, la scorul de 2-0 pentru orheeni, jucătorii celor două echipe s-au bătut între ei. Cel mai mult a avut de suferit mijlocaşul lui Milsami, Eugen Slivca.

Acesta a fost lovit cu piciorul în faţă şi s-a ales cu o comoţie cerebrală şi nasul rupt. Slivca, care se află acum la spital, a refuzat să vorbească cu faţa spre cameră despre acest incident: "A căzut coechipierul meu Monday şi am vrut să-l ridic. Când am dat să mă aplec să dau mâna lui Monday, atunci am simţit o lovitură, dar din care parte, ce de unde - idee n-am, nu ştiu".

"El s-a ales cu o fractura oaselor nazale cu deplasare şi o contuzie cerebrală. Va urma perioada de recuperare va fi în decurs de o lună", spune medicul Roman Postolachi.

În acelaşi timp, fostul internaţional Nicolae Josan, de la Veris, a fost diagnosticat, la fel, cu comoţie cerebrală şi are un ochi umflat.

"Nu o să permitem la nimeni să dea cu pumnii în fotbaliştii noştri. Mai ales la cei mai mici, care mâna nu au ridicat. Mă refer la Monday, ponedelnikul ori luni. E un caz ieşit din comun. Dacă era la noi, toată echipa îl bătea", a declarat  Lilian Popescu, antrenorul Veris Chişinău.

Antrenorul lui Veris, Lilian Popescu, a declarat că violenţele de pe teren au fost provocate de jucătorul lui Milsami, Monday. În acelaşi timp, "vulturii" sunt de părere că jucătorul nigerian doar l-a ajutat pe un alt coechipier.
 
"Măcar că Andrei Bugneac îmi este prieten, dar cred că el l-a provocat pe Rhaili. Apoi au venit mai mulţi jucători de la Veris şi normal că Monday şi noi să-l apărăm pe Rhaili", a spus Slivca.

Bătaia a fost filmată de serviciul de presă a celor de la Milsami, însă oficialii clubului din Orhei nu au dorit să facă publică înregistrarea video a incidentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu