Bătaie la bar: Ce fac unii FRUNTAŞI din PLATFORMA "DA" când NU protestează (VIDEO)

Embed:

Administratorul unui bar din Capitală a fost bătut, acum o săptămână, de unii fruntaşi ai Platformei "Demnitate şi Adevăr". Scandalul a început după ce activiştii au refuzat să plătească băutura consumată.

Totul s-a întâmplat la câteva zile după protestele violente de la Parlament, dar imaginile au fost publicate, pe Internet, abia astăzi.  

Printre cei care au împărţit pumni sunt mai mulţi membri ai Platformei DA. Alături de ei, în local, era şi generalul Anton Gămurari.

Administraţia localului afirmă că cearta a început după ce liderii Platformei DA, în spatele căreia ar sta oligarhul Victor Ţopa, au refuzat să plătească 1.300 de lei pentru băutura consumată.

Contactat de postul nostru de televiziune, generalul Anton Gamurari recunoaşte că în timpul protestului din data de 24 ianuarie a fost în barul cu pricina şi a consumat alcool, dar spune că nu a fost implicat în scandal.

"Faţă de mine colegii aceştia doi care au venit şi când aţi văzut păhăruţele astea, faţă de mine au achitat sticla aceea de votcă. Dar o sticlă la şapte persoane, dă-o naibii, e un fleac", a spus generalul.

Pe Internet a apărut şi un filmuleţ în care mai mulţi protestatari agresivi la manifestanţia din data de 20 ianuarie par a fi foarte apropiaţi de organizatorii demonstraţiilor.

Printre aceştia este un bărbat care apare la protestele Platformei DA în primele rânduri, alături de unii lideri ai mişcării. El a fost filmat în timp ce încerca cu orice preţ să treacă de cordonul poliţiştilor, pentru a intra în Parlament.

Un alt manifestant violent este acest tânăr, care apare alături de liderii din aripa tânără a Platformei DA. Din imaginile surprinse în seara protestului la Parlament se vede cum el îmbrânceşte mai mulţi poliţişti.

Iar acest tânăr, care îndeamnă mulţimea să rupă cordonul poliţiştilor, apare în mai multe fotografii alături de liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi.

În data de 20 ianuarie, sute de oameni au protestat violent, după ce deputaţii au acordat vot de încredere Guvernului Filip. Prejudiciul cauzat în urma dezordinilor de la Parlament este de peste un milion de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu