Bătaie în faţa unui club de noapte din sectorul Buiucani. Victima a scos un pistol şi a tras un foc în aer (VIDEO)

Bătaie în faţa unui club de noapte din sectorul Buiucani al Capitalei. Acum două zile, un tânăr a ajuns la poliţie, după ce a fost implicat într-o altercaţie.

Din spusele individului, acesta a fost atacat de câţiva oaspeţi ai localului, în urma unui conflict. Încercând să se apere, victima a scos un pistol şi a tras un foc în aer.

Auzind focurile de armă, administraţia clubului a apasat butonul de alarmă, iar, în scurt timp, la faţa locului au ajuns agenţii unei firme de pază particulară şi un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă.

Când au văzut maşina cu girofar, agresorii au dat bir cu fugiţii, victima însă a rămas. Tânărul a fost escortat la Inspectorat, pentru a fi audiat.

Potrivit oamenilor legii, arma depistată asupra lui era de tip Makarov şi o deţinea ilegal.

Reporterul emisiunii "Unitatea de Gardă" a încercat să vorbească cu tânărul, însă acesta a refuzat să ofere detalii în faţa camerei de filmat.

"- Domnul, ce s-a întâmplat? De ce aţi fost reţinut de poliţie?
 - Nu ştiu.
 - Este adevărat că dvs. aţi deţinut o armă?
 - Nu.
 - De unde aţi luat arma respectivă? Vă aparţine legal? În cine aţi împuşcat dvs.?
 - Voi glumiţi băieţi?!
 - Cu ce scop aţi luat arma astăzi cu dvs.?".

În continuare, forţele de ordine investighează cazul şi urmează să stabilească toate circumstanţele.

În acest context, vor fi verificate camerele de supraveghere, pentru a fi identificaţi şi ceilalţi indivizi implicaţi în scandal. Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu