Bătaie generală în Elveţia, înainte de Young Boys - Steaua Roşie. Poliţia a tras focuri de avertizare (VIDEO)

Embed:

Fanii Stelei Roşii Belgrad au făcut scandal în deplasarea din Elveţia. Ultraşii grupării Delije au atacat un grup de elveţieni, după ce au fost provocaţi. Poliţia a intervenit pentru calma spiritele şi s-au tras focuri de avertisment, în aer. Imaginile cu bătaia din Elveţia circulă pe reţelel sociale.

Ultraşii de la Steaua Roşie s-au deplasat în Elveţia, la Berna, pentru meciul pe care sârbii la care a jucat şi Miodrag Belodedici l-au jucat cu Young Boys, în play-off-ul Ligii Campionilor. Partida s-a terminat la egalitate, 2-2, dar înainte de meci au avut loc evenimente nedorite pe străzi. Fanii sârbi au fost provocaţi de elveţieni, care au strigat legat de Kosovo în momentul când aceştia se deplasau spre stadion.

Momentul a declanşat o bătaie, filmată şi care a ajuns pe reţelele sociale. Poliţia a intervenit şi a fost nevoie de focuri de avertisment pentru a calma spiritele. Young Boys - Steaua Roşie s-a terminat 2-2, după ce Assale (7) şi Hoarau (76), respectiv Degenek (18) şi Garcia (46) au marcat golurile. Returul se va juca peste o săptămână, pe 27 august, în Serbia, scrie prosport.ro

Lasă un comentariu