BĂTAIE DE JOC. Gestul unui vecin I-A REVOLTAT LA CULME pe locatarii unui bloc din Capitală (VIDEO/FOTO)

Embed:
A făcut lucrări de reparaţii în apartament şi a aruncat toate deşeurile în curtea comună, chiar în apropierea terenului de joacă.

Locatarii blocului de pe strada Vasile Lupu spun că gestul vecinului lor este condamnabil şi că este o veritabilă bătaie de joc la adresa tuturor: "Avem o părere că nu avem cultură, a dispărut cultura la noi în Moldova. Noi nu putem lupta cu oamenii care nu au conştiinţă, normal".

Femeia care face curat în curtea comună a blocurilor e revoltată de întreaga situaţie: "E urât, e urât. Noi strângem fiecare hârtie că şi aşa e murdar şi oameni nu se ajung şi lucrăm peste tot, aproape tot sectorul Buiucani. Când am venit azi mi-am pus mâinile în cap".

Unul dintre vecini a spus că gunoiul stă de câteva zile, iar locatarii au depus plângeri la pretură şi la poliţie. Vicepretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, a declarat că resturile vor fi evacuate mâine de serviciile municipale. Costul operaţiunii este de 2 mii de lei, bani din bugetul municipal.

"Aici nu este depozitat, aici pur şi simplu s-a aruncat toate deşeurile de construcţie, este în primul rând o intimidare a locuitorilor de aici, dar şi a autorităţilor", a declarat Vadim Brânzaniuc.

Între timp, poliţia a anunţat că a identificat proprietarii apartamentului care s-ar face responsabili de abandonarea gunoiului. Aceştia vor fi amendaţi cu 6 mii de lei. Dacă ar fi evacuat gunoiul cu o companie specializată, serviciul ar fi costat 350 de lei, de 17 ori mai puţin.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu