Bătaie cu furci, topoare şi pietre la Călăraşi. 40 de oameni s-au încăierat în plină stradă

Embed:
Bătaie cu furci, topoare şi pietre într-o localitate din judeţul Călăraşi, România. 40 de oameni, membri a două familii, s-au încăierat în plină stradă, pentru o casă pe care și-o dispută de mai mult timp. Pentru a dispersa mulţimea furioasă, poliţiştii au fost tras focuri de avertisment.

Bătaia a durat câteva zeci de minute, deoarece nu a avut cine interveni. Ordinea în şapte sate din judeţ este asigurată de doar patru poliţişti, dar şi ei lucrează în ture, câte doi.

"Prima oară au venit doi polițiști, după care s-a anunțat secția și au venit mai mulți. Noi avem șapte sate dispersate, cel mai îndepărtat e la 15 kilometri de localitatea de reședință", a spus Călin Alexandru, primarul comunei Săruleşti, Călăraşi.

Primarul localităţii spune că nu este pentru prima dată când în localitate are loc o astfel de bătaie.

"Ei când se bat așa se bat, în familie! Când se strâng se strâng 15, 20 dintr-o familie, 15, 20 din altă familie", a spus Călin Alexandru, primarul comunei Săruleşti.

Încăierarea s-a încheiat cu reţineri. 18 dintre participanţii la bătaie au fost duşi la secţia de poliţie pentru audieri.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu