BĂTAIE CRÂNCENĂ într-o benzinărie. Agenţii de pază au fost nevoiți să recurgă la gaze lacrimogene (VIDEO)

Au făcut scandal într-o benzinărie din sectorul Rîșcani al Capitalei, după care tot ei au cerut socoteală pentru faptul că au fost ofensați şi maltrataţi. Doi indivizi i-au făcut cu ou și cu oțet pe angajații companiei, o vânzătoare și un paznic. I-au înjurat, cum le-a venit mai bine şi i-au îmbrâncit fără nicio reținere.

Persoanele agresate au anunțat agenția de pază particulară responsabilă de protecţia benzinăriei. Peste câteva minute după activarea butonului de alarmă, agenții erau pe loc.

Tinerii scandalagii, mult prea agitați ca să accepte o discuție civilizată, au continuat în aceeaşi manieră agresivă. În loc să se potolească, au preferat să împartă pumni în stânga și în dreapta.

Pentru a-i tempera de indivizii nesimţiţi, agenții de pază au fost nevoiți să recurgă la mijloace speciale de liniştire – gaze lacrimogene.

Ofițerii de poliție, solicitați să intervină în aplanarea conflictului, au înregistrat declarațiile părților implicate. Unul dintre cei doi tineri supăraţi a spus că el a fost cel care a cerut ajutorul oamenilor legii.

A făcut-o ca să-l pedepsească pe agentul care a îndrăznit să-l stropească cu gaze lacrimogene, în timp ce el nu avea niciun amestec în toată această poveste. De ce a căzut și el în dizgrația agenților de pază, nu poate să înțeleagă.

Află mai multe detalii pe Unitatea de Gardă de pe Canal 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu