Bătaie ca în filme la Vorbeşte Moldova. Un cetățean italian s-a luat la pumni cu fostul său socru (VIDEO)

Bătaie în platoul emisiunii Vorbeşte Moldova de la PRIME, în ediţia din această seară. Încăierarea a avut loc între un italian, care a fost căsătorit cu o moldoveancă, şi tatăl femeii.

Cetăţeanul străin are o relaţie tensionată cu fosta lui soţie, care nu-i permite să-şi vadă copilul, în vârstă de patru ani. În cadrul emisiunii, cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate şi şantaj. 

Bătaia dintre cei doi invitaţi ai emisiunii a izbucnit după ce italianul, de origine turcă, l-a numit alcoolic pe tatăl fostei sale soţii. Aceştia nu s-au liniştit nici după ce au fost despărţiţi de bodyguarzi.

Italianul o acuză pe fosta lui soţie de şantaj.  

"Pe Feride, fetiţa voastră de patru ani, când aţi văzut-o ultima oară? - Pe 20 septembrie. - De atunci aţi mai văzut-o? - De vreo cinci ori am mers. - Cine v-a interzis să o vizitați? - Mama ei nu doreşte s-o văd, vrea de la mine 50 de mii de euro, o casă", a spus cetăţeanul italian Arif Gozudok.

Femeia neagă, însă, acuzaţiile şi afirmă că fostul ei soţ o bătea şi nu ar fi contribuit la educaţia şi creşterea copilului.

"El nu ştie cum să se comporte cu un copil. Nu ştie nici să se joace, nici să vorbească. Noi nu am locuit împreună, el venea aici în Moldova odată în an", a afirmat fosta soţie a lui Arif Gozudok, Elena Pițul.

Într-un final, italianul a fost scos cu forţa din platou, întrucât era agresiv.

VEZI AICI VIDEO

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu