BĂTAIE CA ÎN FILME în faţa unui club de noapte din sectorul Râşcani al Capitalei. Zece tineri s-au BĂTUT pentru o fată (VIDEO)

Intervenţie în forţă a poliţiştilor. Cinci echipaje ale Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă au reuşit să pună capăt unei altercaţii care ar fi putut avea un sfârşit tragic. Vorbim despre un incident care a avut loc în acest weekend, în sectorul Râşcani din Capitală.

Mai exact, 10 tineri, împărţiţi în două tabere, s-au luat la bătaie în faţa unui club. Totul ar fi pornit de la o fată, care ar fi fost agăţată de un necunoscut. Amicii ei i-au sărit în apărare, iar, de aici şi până la o încăierare în stradă, nu a fost decât un pas.

Nu s-au liniştit nici la apariţia oamenilor legii. Doar că, ofiţerii nu au stat mult pe gânduri, iar bătăuşii au fost urcaţi în maşini şi duşi la Inspectorat.

Un tânăr care se declară amic cu persoanele dintr-o tabără, afirmă că cei de la care ar fi pornit totul, au dispărut până la apariţia poliţiei.

Unul din indivizii care ar fi fost implicaţi în bătaie, ajuns la Inspectorat, a refuzat să comenteze situaţia, declarând că nu a fost nici o încăierare.

Într-un final, nici una dintre tabere nu a vrut să facă plângere la poliţie. Asta însă nu-i va scuti, eventual, de vreo pedeapsă. Forţele de ordine au iniţiat o anchetă pentru huliganism nu prea grav şi investighează de la cine, totuşi, a pornit scandalul.

Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu