Bat clopote de nuntă. Zodii care se căsătoresc în 2020

Horoscop 2020. Anul 2020 este un an în care, pentru cele care sunt deja într-o relaţie, se pot auzi clopote de nuntă, iar cele singure își pot găsi sufletul pereche, scrie realitatea.net.

Deşi pentru unele semne astrele nu prevăd schimbări prea mari, sunt și semne care se vor bucura în cariera de promovări și recunoașteri.

De asemenea, sunt semne care vor avea o viată de familie plină de armonie, şi semne cărora li se recomandă mai multă răbdare şi calm pentru a depăşi situaţiile tensionate şi a nu provoca stricăciuni mari.

Totuși, este un an bun, care, chiar dacă nu aduce evenimente speciale, vă fi unul liniștit și fară probleme.

Horoscop 2020 Berbec

În prima jumătate a anului te vei confrunta cu unele provocări legate de carieră. În cele din urmă, totul se rezolvă cu bine și vei depăși orice ostacol! Viața de familie este foarte bine aspectată și te vei bucura de clipe minunate petrecute alături de cei dragi. Berbecii care sunt deja într-o relație se pot căsători în acest an, restul au șanse mari să își găsească sufletul pereche.

Din punct de vedere financiar ești asigurată și protejată pe tot parcursul anului, dar se recomandă o atenție sporită asupra cheltuielilor și investițiilor – nu te grăbi să arunci cu banii dacă nu ești sigură că deții toate detaliile.

Horoscop 2020 Taur

Tu vei avea o viață minunată pe tot parcursul anului! Sunt Tauri care chiar vor obține promovări neașteptate și foarte importante la locul de muncă. Viață de familie este plină de armonie și satisfacţii. Te vei bucura de susținerea și sprijinul prietenilor pe tot parcursul anului.

Dacă vor apărea probleme financiare, să știi că ele se vor soluționa până la sfârșitul anului, așa că nu ai de ce să îți faci griji! E posibil, totuși, ca în a doua parte a anului să apară probleme legate de sănătate, deci atenție mai multă la sănătatea ta!

Horoscop 2020 Gemeni

Pentru tine acest an va fi unul care nu va ieși în evidenta prin nimic. Nu se întrevede nicio dezvoltare profesională, dar te vei bucura de o situație financiară sigură. Cu toate acestea, vor apărea situații neprevăzute care vor necesita cheltuieli suplimentare, așa că vei fi nevoită să apelezi la economii.

Pe la jumătatea anului este posibil să ai probleme majore legate de sănătate, așa că anul acesta, sănătatea ar trebui să fie o prioritate pentru tine. Ia legătură cu medicul de familie și fă-ți un program de prevenție a posibilelor afecțiuni, adoptând totodată un stil de viață cât mai sănătos.

Horoscop 2020 Rac

Pentru tine va fi un an în care te vei concentra pe studiu, educație și călătorii în tari străine. Un profesor sau un mentor îți vă deschide mintea și e posibil că tu însăți să influențezi pe alții, ajutându-i să își schimbe mentalitatea și să meargă mai departe.

Se întrevăd noi începuturi cu copii sau în viața romantică. Sănătatea este foarte bine aspectată și nu vor fi probleme.

Horoscop 2020 Leu

Este un an cât se poate de bun pentru Lei! Viață de familie vă fi una armonioasă și plină de bucurii pe tot parcursul anului! Dacă ești într-o relație, să știi că anul acesta se aud clopotele de nuntă. Daca ești singură, ai toate șansele să întâlnești acel partener pe care îl dorești. Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt bine aspectate și nu iți vor lipsi banii.

În ceea ce privește cariera, pentru unii Lei, se întrevăd promovări la locul de muncă. Mijlocul anului vă fi unul minunat pentru tine, pentru că vei avea satisfacţii pe toate planurile!

Horoscop 2020 Fecioară

Pentru tine este un an obișnuit și liniștit, fară evenimente spectaculoase. Din punct de vedere financiar ești cât se poate de bine aspectată, așa că nu vei duce lipsa banilor. Viața de familie este frumoasă și armonioasă.

E posibil că la începutul anului să apară o problemă mică de sănătate. În carieră nu vor fi promovări sau creșteri semnificative și în afaceri nu vei înregistră profituri suplimentare.

Horoscop 2020 Balanţă

Tu vei experimenta un an minunat! Ai posibilitatea să menții o relație cât se poate de armonioasă și sănătoasă cu membrii familiei tale, dar și cu prietenii. La serviciu te vei bucura de tot sprijinul posibil din partea colegilor și șefilor tăi. Se întrevăd mai multe călătorii, unele mai lungi, altele mai scurte, în toate fiind însoțite fie de familie fie de prieteni.

E posibil că mici probleme financiare să apară pe la mijlocul anului, din cauza unor cheltuieli neașteptate mai mari, dar, nu uita, țoață lumea este alaturi de tine, așa că te vei bucura de tot suportul necesar.

Horoscop 2020 Scorpion

Nu este un an cu evenimente prea multe pentru tine. La începutul anului te poți confrunta cu unele probleme de sănătate, dar le vei gestiona ușor și te vei redresa cât se poate de repede. Deasemenea, e posibil că în familie să apară mici neînțelegeri.

Caută să fii sinceră cu partenerul și să comunici deschis cu el, pentru că doar astfel poți evita situațiile tensionate. Pe tot parcursul anului te bucura de o situație financiară bună și nu vei avea parte de surprize neplăcute.

Horoscop 2020 Săgetător

Anul acesta vă fi unul cât se poate de bun pentru tine! Dacă ești deja într-o relație, să știi că sunt șanse mari să te căsătorești! Viață ta amoroasă și sentimentală vă fi una minunată și te vei bucura de multe clipe greu de uitat alături de partener. E posibil să apară mici probleme financiare, dar te bucuri de un suport cât se poate de puternic din partea prietenilor, așa că totul vă trece ușor.

Dacădeja ai o carieră într-un anumit domeniu, să știi că vei cunoaște o dezvoltare puternică și te vei bucura de multe recunoașteri și recompense! Este un an în care vei călători, atât în ţară cât și în străinătate!

Horoscop 2020 Capricorn

Pentru tine este un an fară prea multe evenimente, un an mediu. Te bucuri pe tot parcursul anului de echilibru financiar, deci nu îți vor lipsi banii, dar nu vei avansa în carieră, unde totul pare a stagna acum. E posibil să apară mici probleme în viață de familie, iar relația cu partenerul să treacă prin anumite provocări.

Dacă îți vei păstra răbdarea și vei gestiona momentele cu calm și înțelepciune, totul se vă rezolva. Altfel, însă, vă fi mai rău. Deci atenție – se recomandă să fii calmă și să nu te grăbești să arunci cu vorbele. Te bucuri de o bună sănătate pe tot parcursul anului!

Horoscop 2020 Vărsător

Tu vei avea un an fantastic! Unii Vărsători vor fi promovați. Viața de familie este armonioasă și plină de momente plăcute. Te vei bucura de loialitatea și sprijinul prietenilor pe tot parcursul anului și problemele financiare par a se rezolva de la sine, fară să fie necesar să depui prea mult efort. E posibil, însă, să te lovești de anumite probleme de sănătate pe la jumătatea anului.

Poate fi vorba despre o boală mai veche care recidivează acum. De aceeea se recomandă să fii atentă la sănătatea ta și caută să mergi pe prevenție, adoptând mai multe obiceiuri sănătoase.

Horoscop 2020 Peşti

Un an bun și pentru tine! Ai posibilitatea să menții o viață de familie sănătoasă și armonioasă pe tot parcursul anului. E posibil că o problemă financiară să apară la începutul anului, dar se vă rezolva ușor.

Dacă ești deja într-o relație, e foarte posibil că în acest an să te căsătorești. La serviciu, unii peţti, vor obține promovări și recunoașteri. Sfârșitul anului vă fi unul de neuitat pentru tine, absolut minunat!

loading...

Lasă un comentariu