Băsescu a făcut o baie de mulţime. Moldovenii i-au adus flori, l-au îmbrăţişat, s-au fotografiat cu el şi i-au sărutat mâna (FOTO/VIDEO)

Embed:

Preşedintele României, Trăian Băsescu, a făcut o baie de mulţime la Chişinău, după ce a depus flori la monumentul lui Ştefan cel Mare. Liderul român s-a lăsat pupat şi îmbrăţişat de manifestanţii care l-au salutat şi l-au aplaudat.

Unii s-au îmbulzit pentru a obţine o poză, iar alţii pentru o îmbrăţişare călduroasă. Agenţii de pază au făcut cu greu faţă situaţiei.

"Eu am dat mâna cu el şi probabil i-am ţinut mâna mai mult decât oricine", a spus o femeie.

"Sunt foarte fericit că a venit preşedintele meu. Este preşedintele meu pentru că l-am votat", a spus un bărbat.

Înainte de a ajunge la Ştefan cel Mare, Trăian Băsescu a oprit coloana oficială pentru a da mâna cu oamenii.

Pe de altă parte, Trăian Băsescu a fost huiduit de un grup de tineri.

"Noi reprezentăm un grup al societăţii civile şi suntem împotriva vizitei neprietenoase a preşedintelui Băsescu", a spus un bărbat.

Un alt grup a pichetat consulatul României de la Bălţi. Spre seară, membrii unui partid de stânga au protestat în faţa Ambasadei României faţă de vizita lui Băsescu.

Publika.md precizează că şeful statului român, Trăian Băsescu, este bine cunoscut pentru băile de mulţime, pe care le face cu ocazia unor sărbători sau vizite în străinătate.

În timpul vizitei din 2010, Traian Băsescu a făcut o baie de mulţime în centrul Chişinăului, dar şi în localităţile Moldovei pe care le-a vizitat. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu