Baschetbalistul american LeBron James aşteaptă cu nerărbdare startul noului sezon în NBA

Baschetbalistul american LeBron James, superstarul clubului Los Angeles Lakers, aşteaptă cu nerărbdare startul noului sezon în NBA. Jucătorul în vârstă de 33 ani, venit acum câteva luni de la Cleveland Cavaliers, se pregăteşte cu maximă dăruire şi susține că la formaţia californiană a găsit un grup unit.

"Vor fi vremuri bune, vor fi vremuri grele. Asta se întâmplă cu o echipă nouă. Dacă vom continua să lucrăm la acest proces, vom continua să facem sacrificii unul pentru altul și vom stabili obiective mari, atunci vom face performanţă", a spus baschetbalistul Los Angeles Lakers, Lebron James.

James a recunoscut că actuala sa echipă are de parcurs o cale lungă pentru a ajunge la nivelul campioanei Golden State Warriors, una dintre adversarele celor de la Lakers în Conferinţa de Vest.

"Golden State este Golden State, ei sunt campioni şi joacă împreună de câţiva ani. Nu trebuie să ne uităm la asta. Este mai important să ne concentrăm asupra muncii noastre zilnice. Sper ca într-o zi vom fi capabili să luptăm pentru titlu, aşa cum a făcut Golden State în ultimii câţiva ani", a spus baschetbalistul Los Angeles Lakers, Lebron James.

Los Angeles Lakers va disputa prima partidă din campionatul regulat pe 19 octombrie cu Portland Trail Blazers.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu