Baschet masculin: Miami Heat a câştigat al treilea meci al finalei

Embed:

Miami Heat a câştigat meciul al treilea al finalei ligii profesioniste de baschet masculin cu Dallas Mavericks, scor 88-86, chiar pe terenul adversarei, şi a preluat din nou conducerea în seria de până la 4 victorii. Acum, Miami Heat conduce cu scorul general de 2-1.

Chris Bosh, jucătorul lui Heat a transformat o aruncare de la semidistanţă cu 39 secunde înaintea terminării partidei, pentru a stabili rezultatul final al confruntării. Miami a controlat situaţia pe tabela de marcaj în secvenţa decisivă a confruntării, dar Mavericks au avut un nou final foarte bun, când au reuşit un parţial de 12-5, pentru a restabili egalitatea la 86. Dirk Nowitzki a avut şansa de a trimite meciul în prelungiri, dar aruncarea sa a fost imprecisă, iar timpul de joc a expirat.

Cei de la Heat au început meciul foarte bine, câştigând primul sfert cu 29-22, reuşind să forţeze ritmul jocului şi obligând adversarul să alerge după rezultat pe toată desfăşurarea partidei. Dallas a recuperat pe parcurs, scorul după 24 minute de joc fiind de 47-42 pentru vizitatori.

Dwayne Wade a avut 29 puncte şi 11 recuperări, Chris Bosh a adăugat 18 puncte, iar LeBron James a terminat cu 17 puncte şi 9 pase decisive pentru Miami. În replică, Dirk Nowitzki a reuşit 34 puncte, 11 recuperări şi 3 capace, iar Jason Terry a înscris 15 puncte.

Scorul general al seriei a devenit 2-1 în favoarea lui Miami. Meciurile 4 şi 5 se dispută tot în Dallas, fiind programate pentru 7 şi, respectiv, 9 iunie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu