Bartoli, Kuzneţova şi Jankovic au fost eliminate din primul tur al turneului de tenis Roger Cup

Embed:

Suprize de proporţii în prima rundă de calificare a turneului feminin de tenis Rogers Cup de la Toronto! Marion Bartoli, Svetlana Kuzneţova şi Jelena Jankovic, cosiderate favorite la câştigarea acestei competiţii au fost eliminate.

Românaca Simona Halep a reuşit o performanţă uluitoarea la turneul de tenis de la Torontp. Halep a eliminat-o chiar din primul tur pe rusoaica Svetlana Kuzneţova în trei seturi cu 4-6, 6-4, 6-3.

După ce şi-a adjudecat primul set, rusoaica a avut 2-0 în manşa secundă, însă jucătoarea din România a revenit spectaculos. Până la finalul jocului, Halep şi-a mai pierdut o singură dată serviciul, dar a făcut nu mai puţin de 5 break-uri şi într-un final a acces în următoarea rundă a competiţiei canadiene unde o va întâlni pe cehoaica Lucie Safarova.

Surprinzătoarea a fost şi eliminarea franţuzoaicei Marion Bartoli. Numărul nouă în clasamentul WTA, Bartoli a pierdut cu un dublu 6-3 de la jucătoarea din Kazahstan, Galina Voskoboeva.

Şi sârboaica Jelena Jankovic a fost eliminată. Jankovic a pierdut în două setări cu 1-6, 3-6 de la nemţoaiaca Julia Goerges, care va juca în următoarea rundă cu Serena Williams sau ucraineanca Aliona Bondarenko.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu