BÂRNA DIN OCHII OPOZIŢIEI: PAS şi PPDA nu recunosc că la protestele lor vin copii

Embed:

Manifestaţiile politice organizate de PAS şi PPDA se desfăşoară cu abateri grave, întrucât la acţiuni participă copii, iar jurnaliştii sunt agresaţi. Vicepreşedintele PDM Vladimir Cebotari a prezentat dovezi în acest sens, într-un filmuleţ pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook.

Totul s-a întâmplat după ce a fost prezent la o emisiune TV unde a declarat că unii reprezentanţi ai mass-media tratează superficial acest subiect.

"-Nu v-am auzit, daţi un link, unde Dumneavoastră, Pro TV, sau Dumneavoastră aţi criticat ori de câte ori au ieşit copii pe scena lui Maia Sandu şi Andrei Năstase la manifestaţiile politice.

- Nu am văzut aşa ceva. -Vai de mine, suntem orbi. Pentru că noi nu vom permite aşa ceva", a spus vicepreşedintele PDM, Vladimir Cebotari.

Mai mult, potrivit lui Vladimir Cebotari, comportamentul fruntașilor şi susținătorilor formaţiunilor lui Andrei Năstase şi Maia Sandu este inadmisibil.

"Îmi aduc exemple, cum reporterii unor televiziunii erau bătuţi, alungaţi, loviţi peste microfoane, la ei strigau, aruncau cu pancarte, mai nu traşi de păr şi rupte hainele la proteste sau manifestaţiile politice ale, iarăşi, Andrei Năstase şi Maia Sandu",a spus vicepreşedintele PDM, Vladimir Cebotari.

"Pentru ce aţi venit aici? -Am venit aici să zic că eşti o proastăю Nu o să puteţi intra, Dumneavoastră sunteţi atât de toxici. Domnişoara, preocupaţi-vă de activitatea Dumneavoastră. -Eu nu pot să mă uit? -Dar văd că sunteţi preocupată de lucruri care... Sunteţi atât de jalnici, atât de mici. "

Publika TV a denunţat de mai multe ori comportamentul agresiv al liderilor şi susţinătorilor PAS şi PPDA faţă de jurnalişti.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu