Barierele instalate ilegal în curțile blocurilor din Capitală le dau bătăi de cap autorităților locale. CEA MAI GRAVĂ SITUAŢIE, la Ciocana

Embed:
Barierele instalate ilegal în curțile blocurilor din Capitală continuă să dea bătăi de cap autorităților locale. Deşi problema a fost semnalată încă săptămâna trecută de primarul interimar, Silvia Radu, reprezentanţii preturilor de sector nu au reuşit încă să le demonteze. Cea mai gravă situație este la Ciocana, unde mulţi locatari blochează accesul maşinilor inclusiv cu piloni de beton.

"Dat fiind faptul că noi avem și o problemă cu întreprinderea de prestări servicii și nu avem unde evacua aceste baraje și gherete, avem o problemă. Vor fi evacuate toate în câteva zile, pentru că este o situație un pic diferită decât în celelalte sectoare", a menţionat Galina Bostan, pretorul sectorului Ciocana.

Acum două săptămâni, pompierii din Chișinău au venit cu un raport care arată că, în caz de incendiu, nu ar avea acces în curțile a peste 130 de blocuri din oraș. Trecerea este blocată de baraje instalate ilegal, piloni de beton sau mașini parcate haotic.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu