Barcelona se va întâlni cu Villarreal în semifinalele Cupei Spaniei

Embed:

Barcelona este neînvinsă de nouă partide în toate competiţiile, iar în această seară va întâlni Villarreal în semifinalele Cupei Spaniei. Antrenorul catalanilor susţine că succesul formaţiei sale depinde de trio-ul ofensiv format din Messi, Neymar şi Suarez.

Barcelona a câştigat Cupa Spaniei de 26 de ori, ceea ce este un record al competiţiei. Fără principalele rivale din Madrid, Atletico şi Real care au fost eliminate, catalanii sunt foarte aproape de a cuceri un nou trofeu.

Mai întâi formaţia blaugrana trebuie să elimine Villarreal, ajunsă pentru prima dată în semifinalele Cupei. Luis Enrique consideră că succesul echipei sale depinde de Lionel Messi, Neymar şi Luis Suarez care au marcat în total 12 goluri în ultimele cinci partide.

"Îmi place să-i urmăresc cum joacă fotbal. Ei pot decide soarta meciului, dar şi să readucă echipa pe calea victoriei în acele partide în care încasăm goluri, la fel cum s-a întâmplat în partida cu Atletico Madrid", a spus antrenorul Barcelonei.

Barcelona a câştigat ultima dată Cupa Spaniei acum trei ani, după ce a învins în finală Athletic Bilbao cu 3-0.

Prima manşă dintre Barcelona şi Villarreal se va disputa, miercuri, pe Camp Nou cu începere de la ora 21:00, în timp ce returul este programat la începutul lunii martie. De la ora 23:00 se va disputa cealaltă semifinală din Cupa Spaniei, Athletic Bilbao - Espanyol.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu