Barcelona nu renunţă la titlu. Există şanse reduse însă, pentru că mulţi fotbalişti sunt accidentaţi

Embed:

Barcelona mai speră la titlu! Antrenorul catalanilor, Gerardo Martino, a declarat că echipa sa nu va renunţa la titlu, atât timp cât mai are o mică şansă. Barcelona ocupă locul trei în campionat, fiind la şapte puncte de liderul Atletico Madrid

Barcelona a pierdut ultimul meci din campionat cu Granada, scor 0-1 şi ocupă locul trei în Primera Division cu 78 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul Atletico Madrid, care are cu un meci mai mult jucat. Catalanii au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

"Mai avem pentru ce lupta pentru că mai sunt şanse la titlu. Atât timp cât există această oportunitate vom încerca să luptăm în fiecare meci. Avea să fie cu mult mai greu dacă nu exista aceasta ocazie de a lupta pentru titlu", spune Gerardo Martino, antrenorul Barcelonei.  

Barcelona nu va putea conta pe mai mulţi jucători importanţi în meciul cu Athletic Bilbao din etapa a 34-a din campionat. După accidentările lui Neymar şi Jordi Alba, Martino nu îi va putea miza nici pe Carles Puyol, care s-a reaccidentat la ultimul antrenament.

Partida Barcelona - Athletic Bilbao se va juca duminică cu începere de la ora 22.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu