Barcelona a câștigat în deplasare la Himki. Catalanii s-au impus cu scorul de 79-65

Embed:
Barcelona a obţinut o victorie clară în meciul din Euroliga de baschet masculin cu formația rusească Himki în etapa a 15-a a competiției.

Catalanii s-au impus în deplasare cu scorul de 79-65. Înaintea ultimului sfert, scorul era egal, 57-57, dar oaspeții au avut o evoluţie excelentă în ultimul sfert și și-au surclasat adversarul cu parțialul de 22-8.

Barcelona are o evoluţie neconvingătoare în actuala ediţie a Euroligii, echipa ”blau-grana” clasându-se la jumătatea competiției abia pe locul 13 din 16 competitoare.

Lider solitar al clasamentului a devenit ŢSKA Moscova. Trupa lui Dmitris Itoudis (ИтУдис) a învins în deplasare la Vitoria-Gasteiz formația locală Baskonia cu scorul de 90-81.

Cel mai eficient baschetbalist în tabăra oaspeților a fost spaniolul Sergio Rodriguez, care şi-a trecut în cont 25 de puncte, cel mai prolific de la gazde fiind georgianul Torniké Șenghélia cu 20.

În celelalte partide, Anadolu Efes a învins, la Istanbul, formația germană Brose Bamberg cu scorul de 69-58, iar Țrvena Zvezda Belgrad - pe Olimpia Milano, în deplasare, cu 91-88.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu