Bărbatul din Larga, Briceni, care A AGRESAT un polițist de frontieră, în arest la domiciliu

Bărbatul de 35 de ani din Larga, Briceni, care a aplicat violența asupra unui ofițer al Poliției de Frontieră, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Încheierea a fost emisă de Judecătoria Edineț, sediul Briceni.

Dacă va fi găsit vinovat, învinuitul riscă o amendă de 67.500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 180 de ore, sau până la 2 ani de închisoare.

PUBLIKA.MD aminteşte că, în noaptea de marți, 26 noiembrie, acesta a fost oprit de către un ofițer principal al Direcției Echipe Mobile a Poliției de Frontieră, atunci când conducea un Nissan Pathfinder, în care se aflau patru pasageri. În momentul opririi, însă, în apropierea satului Cotiujeni, Briceni, acesta a aplicat intenționat violența față de ofițer, pe care l-a lovit cu ușa autoturismului și i-a provocat o echimoză.

Citeşte şi: FOCURI DE ARMĂ în apropiere de Larga. Poliţişti de frontieră, agresaţi de locuitori ai raionului Briceni (FOTO)

De asemenea, acesta este cercetat și în alte cauze penale: contrabandă în valoare de peste 1.850.000 lei, conducerea mașinii în stare de ebrietate alcoolică, dar și pentru huliganism în Sectorul Poliției de Frontieră Larga din Briceni.

Citeşte şi: A AGRESAT poliţişti de frontieră, a condus BEAT, s-a implicat în CONTRABANDĂ şi a făcut PRĂPĂD. Ce riscă tânărul de 35 de ani

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu