Bărbatul din Făleşti, care şi-a incendiat fiica, a decedat ieri, pe patul de spital

Bărbatul de 47 de ani din satul Năvîrneţ, raionul Făleşti, care şi-a incendiat fiica a decedat ieri, pe patul de spital. Acesta a fost adus în stare inconştientă acum două zile la spitalul raional din Făleşti, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Amintim că, acum două zile, bărbatul, cetăţean al Republicii Azerbaijan a dat foc intenţionat la casa, în care se aflau şi cei trei copii ai săi, dar şi socrii acestuia. Când au simţit miros de fum, bunicii au ieşit afară, alături de încă două fete de 10 şi 11 ani.

O altă copilă, în vârstă de nouă ani nu a mai reuşit să scape cu viaţă, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. După ce a săvârşit fapta cumplită, bărbatul a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Veniţi la faţa locului, medicii şi oamenii legii au reuşit să-l ducă la spital, chiar dacă bărbatul era deja inconştient. Una din versiunile cercetate de oamenii legii privind motivul cumplitei crime este gelozia. Soţia bărbatului este plecată la muncă peste hotare şi acolo şi-ar fi găsit un alt partener de viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu