Bărbatul din Bubuieci care şi-a UCIS CU SÂNGE RECE fratele mai mare a primit 30 de zile de arest

Embed:

Bărbatul din comuna Bubuieci care și-a ucis cu sânge rece fratele mai mare a primit 30 de zile de arest.

PUBLIKA.MD amintește că un bărbat a fost ucis cu sânge rece de fratele său mai mare. Tragedia s-a întâmplat în noaptea de 13 auggust curent în comuna Bubuieci. Între cei doi s-ar fi iscat un conflict, iar la un moment dat bărbatul a luat cuţitul şi l-a înjunghiat de câteva ori în piept. Scena s-a produs într-o casă în care cei doi făceau reparaţii. O vecină spune că fraţii locuiau tot acolo, de la începutul verii.

"Se auzeau ţipete, răcnite, sfadă. În jurul orei 12 s-au ridicat la etajul doi, acolo răsună şi mai tare. Soţul a spus că o să iasă cred că să-i liniştească sau chemăm poliţia că era imposibil să dormi, copilul nu putea să adoarmă", a spus o femeie.

Femeia mai povesteşte că peste ceva timp zgomotele s-au reluat, aşa că soţul său a ieşit să vadă ce se întâmplă.

"Stătea domnul pe prag şi a spus că fratele său este rănit. Că au băut alcool în trei, unul dintre ei a încuiat uşa şi a plecat şi el nu poate intra. A venit un vecin şi a spart geamul, a descuiat uşa şi când a intrat într-adevăr în coridor lângă uşă era", a spus o femeie.

Medicii de pe ambulanţă nu au putut decât constata decesul. Bănuitul a fost reţinut şi riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu